v/ Fys. hesteterapeut & Equine osteopath stud.

Tlf. 50 40 39 36 / E-mail: info@correctmyhorse.dk

Du skal vælge mig hvis.


Skal du vælge mig eller en anden?Skal du vælge mig eller en anden? 

Det vil jeg lade være 100 % op til dig. Du skal bare gøre det klart med dig selv, hvad du har af forventninger til vores konsultation. For jeg laver INGEN quick-fiks og jeg yder INGEN symptombehandling - jeg går grundig til værks og arbejder mig hen imod, at finde årsagen til hvorfor du og din hest har de udfordringer i har. Det er derfor essentielt for vores forløb sammen, at du tager imod de råd jeg giver - for jeg kan korrigere nok så meget på din hest og du kan bruge nok så mange penge på, at jeg kommer. Men hvis årsagen til hele humlen ikke bliver løst, så er det penge ud af vinduet og du står tilbage mere frustreret end da vi startede. Så igen - gør dig klart hvilke forventninger du har.

 

De tre største synderer, i forhold til restriktioner hos din hest.

1) Hvis hovene er årsagen til at hesten er asymmetrisk, så skal smeden indover og her mener jeg at du som ejer, din smed og jeg sammen ligger en plan for hvordan det rettes, så hesten ikke tager skade af det. Når det er hovene som er problemet, så har det lange udsigter før hesten er tilbage til normalen (hestens normale udgangspunkt) det kan tage alt fra 1-15 perioder (af 4-6 ugers mellemrum). Det kan være at din smed er uenig i mine antagelser, også skal du vælge om du vil fortsætte med nuværende smed, eller om du skal skifte til en anden. Så hvis du ikke har tid og du ikke vil lytte så skal du ikke vælge mig :) 
 

2) En anden ting som jævnligt er et problem, er sadlen. Jeg oplever meget ofte at jeg kommer ud til en ejer og hest, hvor ejer fortæller at sadlen er nyomstoppet, eller det er en hel ny sadel.  Så ejer mener at det er umuligt at sadlen der skaber et problem. Når jeg så gennemgår hest + sadel og konstatere at sadlen enden er for lang, for smal, for bred eller at den er skæv også bliver ejer selvfølgelig både sur og vred, for nu har han/hun lige brugt flere tusindende kroner på sadlen. Så her skal du også gøre op med dig selv om du vil lytte til mig. I disse tilfælde beder jeg ofte ejer om at få en second opinion af en anden sadelmager, for jeg kan jo kun se og mærke at sadlen ikke passer eller ligger forkert, ud fra din hests krop.

3) En tredje ting som ofte er noget jeg kommer ud til, er asymmetrier hos hesten forårsaget ef rytteren, hvis du som ejer eller rytter af hesten er skæv, eller sidder skævt på hesten, så forplanter det sig i hestens krop. Dette ses tydeligt ved gennemgang af hest og sadel. hvis sadlen er mere trykket sammen i den ene side, så er det højst sandsynligt rytteren som har mere vægt på den ene sædeknogle frem for den anden. På hesten ses en øget muskelmasse på den side, hvor ejer/rytter har mest vægt. 

 

Så hvis du blot søger en, der lige kan fikse din hest på en enkelt konsultation, så skal du vælge en behandler, som fikser hesten og går igen, uden at sætte sig ind i - hvad der ÅRSAGEN til de udfordringer i har. Vil du have en teamplayer, som vil afhjælpe årsagen, så skal du være mere end velkommen til, at ringe og tage en snak om jeres udfordringer eller bare booke en tid.

 

Du kan ringe, sms'e eller maile mig på

Tlf. 50 40 39 36 / Mail: info@correctmyhorse.dk

 

De bedste og varmeste hilsner

Camilla Birch
Correctmyhorse.Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk